Tragédia

Ezt a gyönyörű lányt vitte sírba a magyar testépítő és MMA-harcos 259 km/órás sebességgel

Még szombat délután történt a horrorbaleset a Baranya vármegyei Szalántán, ahol három autó karambolozott. Az egyik kocsiban Stétz Dani, korábbi MMA-harcos és személyi edző ült a párjával, ők a helyszínen meghaltak.

2024.05.06 19:20ma.hu

Három személyautó karambolozott szombat délután Szalántánál, az 58-as főút 11-es kilométerszelvényénél. A baleset következtében az egyik autó felborult. Két ember beszorult, akit a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a pécsi és siklósi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a járműből.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szeirnt egy fiatal férfi és egy fiatal nő olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen elhunytak. Továbbá egy idős nőt súlyos-életveszélyes sérülésekkel és egy gyermeket súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A helyszíni adatgyűjtés során kiderült, hogy mindhárom érintett személygépkocsi Pécs irányába közlekedett. A legelöl haladó autó balra akart kanyarodni, ám a mögötte haladó két autó már megkezdte az előzését, ekkor ütköztek. A sportautó nagyon gyorsan ment, feltehetően egy másik kocsival versenyezhetett.


A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indított büntetőeljárást, amelynek keretén belül a balesetben érintett járművek sebességének a vizsgálata a szakértői bizonyítás tárgyát képezi. A helyszínen elhunyt gépjárművezető tekintetében igazságügyi boncolás elrendelésére került sor, melynek szintén része a vezetési képességre hátrányosan ható szerek vizsgálata is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.